Τετάρτη 15 Ιούλη, 18:00 Καμάρα: Συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση των πρώτων μέτρων του 3ου μνημονίου

Την Τετάρτη 15 Ιούλη με εντολή των δανειστών τίθενται προς ψήφιση τα πρώτα εγκληματικά μέτρα του τρίτου μνημονίου της κυβέρνησης Σύριζα-Αν. Ελ.. Όπως λένε και οι Ευρωπαίοι εταίροι η επιτακτικότητα της τόσο σύντομης ψήφισης των μέτρων δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα εχέγγυα εμπιστοσύνης του Σύριζα στο υπερεθνικό κεφάλαιο για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

Αυτή είναι και η πολιτική της ρήξης και σύγκρουσης που προανήγγειλε η κυβέρνηση Σύριζα. Ένα τρίτο μνημόνιο γεμάτο περικοπές, μειώσεις, φοροεπιβαρύνσεις, ιδιωτικοποιήσεις που προτάσσουν τη βιωσιμότητα του χρέους έναντι της κοινωνίας.

Είναι παραπάνω, από καίριο και αναγκαίο η διακριτή παρουσία του αναρχικού χώρου, με όρους επαναστατικού κινήματος, και η αλληλεπίδρασή του με τα υπόλοιπα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας, έξω και ενάντια σε κάθε λογική εθνικής ενότητας. Με τη συμμετοχή και στήριξη των κοινωνικών-ταξικών αγώνων μέσα απο σχηματισμούς με βάση την αυτοοργάνωση και την αντιιεραρχία, να επικοινωνήσουμε τις αρχές και τα προτάγματά μας σε αντιπαράθεση με τα αδιέξοδα του καπιταλισμού, που ολοένα πυκνώνουν.

Η 15 Ιούλη μας βρίσκει όλους στους δρόμους ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για την ανανέωση της επιταγής λιτότητας. Ενάντια σε αριστερά και δεξιά μνημόνια, ενάντια σε κάθε λογική ανάθεσης, ενάντια στην επιστροφή στην κανονικότητα.

Συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση των πρώτων μέτρων του 3ου μνημονίου

Τετάρτη 15 Ιούλη, 18:00 Καμάρα

Όλοι στους δρόμους

Για την αυτοδιάθεση των ζωών μας.

Για την καταστροφή του καπιταλιστικού κόσμου.

Για την οικοδόμηση της επαναστατημένης αναρχικής κοινωνίας.

 

Κατάληψη Terra Incognita

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.