Συγκέντρωση με αφορμή την συνέχιση της ψήφισης του 3ου μνημονίου: Τετάρτη 22 Ιούλη, 19:00 Καμάρα

Εικόνα0274

Οι μάσκες έπεσαν και οριστικά πλέον με την επιβολή του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση Σύριζα-Αν. Ελ..  Και αφού η ελπίδα δεν ήρθε ούτε και με το δημοψήφισμα ως τη  δήθεν ευκαιρία της κοινωνίας να συμμετέχει στις κυβερνητικές αποφάσεις, ο δρόμος για την αριστερή διαχείριση του καπιταλισμού έχει πλέον ανοίξει.

Ο καπιταλισμός όμως δεν εξανθρωπίζεται, καταστρέφεται. Έξω από τις λογικές ελπίδας στις ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις και την εμπιστοσύνη σε κάθε αριστερή πλατφόρμα, καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα να ανατρέψει στους δρόμους την καταστροφική επέλαση του Σύριζα στην βιωσιμότητα τόσο της κοινωνίας όσο και μεμονωμένα των αγωνιστικών κινημάτων.

Ενάντια σε κάθε είδους εξουσία.

Ενάντια στα σύνορα που χαράζουν τα κράτη και το κεφάλαιο.

Ενάντια στις λογικές της ανάθεσης και της εξατομίκευσης.

Ο αγώνας για μια επαναστατημένη αναρχική κοινωνία δε μπορεί παρά να είναι αντικρατικός, αντιθεσμικός και αντιεξουσιαστικός.

Μόνο η σύγκρουση ανοίγει περάσματα.

Συγκέντρωση με αφορμή την συνέχιση της ψήφισης του 3ου μνημονίου.

Τετάρτη 22 Ιούλη, 19:00 Καμάρα

Κατάληψη Terra Incognita

This entry was written by terraincognita , posted on Tuesday July 21 2015at 01:07 am , filed under Ανακοινώσεις, Αρχείο, Φωτογραφίες and tagged , , . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php