Για το εφετείο του ολικού αρνητή στράτευσης Μιχάλη Τόλη.

μτ

Στις 25 Φλεβάρη 2016 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο ολικός αρνητής στράτευσης Μιχάλης Τόλης στο Αναθεωρητικό Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί πρόκειται να συνεκδικαστούν οι 2 εφέσεις του που αφορούν στις 2 πρωτόδικες καταδίκες που έχει λάβει.

Ως αναρχικοί αντιλαμβανόμαστε τον στρατό ως αναπόσπαστο κομμάτι του κράτους και προασπιστή του κεφαλαίου, οπότε η εναντίωση μας είναι συνολικότερη και η κρητική μας περνά μέσα από το ίδιο το πλέγμα της κυριαρχίας, ανοίγοντας τον δρόμο της συνολικότερης αμφισβήτησης του συστήματος εκμετάλλευσης.

Ο στρατός έρχεται να συνεισφέρει σε μια ακολουθία θεσμών και λειτουργιών μέσα στον καπιταλισμό. Το σχολείο, το πανεπιστήμιο, ο στρατός, η δουλειά και από την άλλη η οικογένεια, το κράτος, οι νόμοι, η εκκλησία είναι οι θεσμοί και οι λειτουργίες που δημιουργούν μια ασφυκτικά απαράβατη κανονικότητα. Και εσύ καλείσαι να διαλέξεις. Ή θα είσαι υπηρέτης σε αυτή ή θα την αμφισβητήσεις έμπρακτα όσο επώδυνο και να είναι αυτό.

Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα οπλίσουμε τα χέρια μας για την εξουσία. Εσείς κύριοι της εξουσίας, είστε σίγουροι ότι θέλετε να οπλίσετε τα χέρια μας;

Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή στράτευσης Μιχάλη Τόλη

Μικροφωνική Σάββατο 20 Φλεβάρη 12:00 Πλ. Αριστοτέλους με Εγνατία

Συγκεντρωση 25-2 9:00 στρατοδικείο Θεσ/νίκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.