Κάτω τας χείρας σας από τον κοινωνικό χώρο “σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας”

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Σε συνέχεια της χριστιανικής προπαγάνδας σε βάρος των πιστών υπηκόων της εκκλησίας ενημερώνουμε πως οι παραστρατημένοι από τον υποτακτικό δρόμο του θεού στεγάζονται αυτή τη φορά στο σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας.

Με πρόσχημα τη μάθηση της ελευθερίας και την προώθηση των απαγορευμένων προταγμάτων της ισότητας, της αλληλεγγύης και της αντίστασης στην εξαθλίωση του καπιταλισμού, εμποδίζουν την επιχειρηματική δραστηριότητα της εκκλησίας που σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του δήμου Θεσσαλονίκης επιθυμεί για ακόμη μια φορά να αυξήσει τα πλούτη της απέναντι στην εντεινόμενη φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Καλούμε όλους του πιστούς να σκύψουν το κεφάλι και δίχως σκέψη να σταθούν απέναντι σε όσους διδάσκουν την ελευθερία και την ισότητα. Η τυφλή υποταγή στην εκκλησία και τους θεσμούς του κράτους και του κεφαλαίου είναι ο μόνος δρόμος που θα εξασφαλίσει σε κάθε πιστό υπήκοο μια θέση στον ανύπαρκτο παράδεισο.

Μέχρι τότε να θυμάστε πως για τα καθημερινά αδιέξοδα που βιώνετε μέσα στον κόσμο της εξουσίας, απλά ο θεός σας δοκιμάζει.

Απέναντι στο ψέμα της θρησκείας, να λάμψει η αλήθεια της επανάστασης.

Κάτω τας χείρας σας από τον κοινωνικό χώρο

σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας

κατάληψην τέρα ινκόγκνιτα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.