Συμμετέχουμε στην καμπάνια “ενα παιχνίδι για κάθε παιδι”

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία των συντρόφων από τα Ραδιοφράγματα, ενημερώνουμε πως για το επόμενο διάστημα η κατάληψη Terra Incognita θα αποτελεί σημείο συλλογής παιχνιδιών κάθε Πέμπτη μετά τις 21:00 στο αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ της κατάληψης.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

mail επικοινωνίας: terra.squat@gmail.com


Παραθέτουμε το κείμενο των συντρόφων για τη καμπάνια:

Ένα παιχνίδι για κάθε παιδί.

Ενάντια στην απάθεια, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, με δύναμη την αναρχία και την αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων συγκροτούμε μια ακόμα πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Ως αναρχικό αντιεξουσιαστικό ράδιο καλούμε όλες/ους ,συντρόφους/ισσες συλλογικότητες, στέκια και καταλήψεις να συμμετέχουν είτε προσφέροντας παιχνίδια είτε πραγματοποιώντας ανάλογες δράσεις στις πόλεις και στις γειτονιές μας. Κάθε πόλη και γειτονιά να γίνει ένα σημείο αγώνα και αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας συλλέγουμε παιχνίδια σε καλή κατάσταση , όχι σπασμένα η βρώμικα. Από σήμερα μέχρι και την πρωτοχρονιά, μοιράζουμε παιχνίδια στα παιδιά του πολέμου και της προσφυγιάς που διαμένουν στα camp του ελλαδικού χώρου και σε όσα παιδιά έχουν ανάγκη. Αν θέλετε να προσφέρετε καινούργια προτιμήστε καταστήματα που δεν είναι εργασιακά κάτεργα ή μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ενάντια στον καταναλωτισμό των χριστουγέννων προτάσσουμε την αδιαμεσολάβητη δράση ,την αλληλεγγύη και το πρόταγμα της αναρχίας για την καταστροφή του κεφαλαίου και του κράτους που γεννά τον φασισμό και τον πόλεμο.

Επικοινωνία με τον σταθμό : radiofragmata@espiv.net

Ελεύθερες φωνές γκρεμισμένες φυλακές
Ραδιοφράγματα

Leave a Reply

Your email address will not be published.