Αλληλεγγύη στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

 

ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Γενάρης 2006

Κατά τη διάρκεια απαλλοτρίωσης της ΕΤΕ στη Σόλωνος συλλαμβάνεται, τραυματισμένος από τα πυρά μπάτσων, ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης. Αυτή είναι και η αρχή ενός ανελέητου κυνηγιού μαγισσών που ακούει στο όνομα Ληστές με τα Μαύρα. Μια υπόθεση που μπορεί να έχει αποδειχτεί φιάσκο της Αντιτρομοκρατικής, έθεσε όμως για πάνω από 12 χρόνια σε ομηρία τις ζωές τριών ακόμα αγωνιστών. Ανάμεσά τους και αυτή του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη.

Ο σύντροφος Μ. Σεϊσίδης (μαζί με τους απαλλαχθέντες από την υπόθεση Γρ. Τσιρώνη και Σ. Σεϊσίδη), κυνηγήθηκε από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του Γ. Δημητράκη, με μοναδικό στοιχείο την προσωπική και πολιτική τους σχέση. Απέναντι στη στέρηση της ελευθερίας του, επέλεξε συνειδητά την παρανομία. Για 10 χρόνια το όνομά του φιγούραρε σε όλα τα τρομοσενάρια των διωκτικών και μιντιακών αρχών για υποθέσεις απαλλοτριώσεων τραπεζών και ένοπλης επαναστατικής πάλης, ενώ οι σύγχρονοι κυνηγοί κεφαλών δε δίστασαν να τον επικηρύξουν με 600.000 ευρώ.

12 χρόνια μετά, και ενώ ο σύντροφος βρίσκεται πλέον αιχμάλωτος στα κελιά της δημοκρατίας, έρχεται να δώσει την τελευταία του μάχη ενάντια στο εργαστήρι διώξεων, που γέννησε η υπόθεση των Ληστών με τα Μαύρα. Στις 6-6 όλοι μαζί καλούμαστε να ανατρέψουμε την δικαστική ασυδοσία, που επέβαλε στον σύντροφο πρωτόδικα 36 χρόνια φυλάκισης χωρίς κανένα στοιχείο.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ

Η υπεράσπιση των αιχμάλωτων συντρόφων μας δεν είναι θέση άμυνας απέναντι στην εντεινόμενη καταστολή. Είναι επίθεση στον ίδιο το θεσμό της δικαιοσύνης, που υπηρετεί τα κρατικά και καπιταλιστικά συμφέροντα, θωρακίζει το αντι-τρομοκρατικό γόητρο και καταστέλλει τον εσωτερικό εχθρό, θέτοντας σε ποινική ομηρία εκατομμύρια ζωές. Το χτύπημα σε έναν από εμάς, είναι χτύπημα σε όλους και ως τέτοιο θα απαντηθεί.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕΙΣΙΔΗ

Μικροφωνική: Τρίτη 5-6, 18:00 Τσιμισκή με Ναυαρίνου

(εν’ όψη της πανελλαδικής μέρας δράσης)

ΔΙΚΗ 6-6, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης-κατάληψη Terra Incognita

συλλογικότητα αναρχικών από τα Ανατολικά-αναρχική ομάδα Πυρανθός

Leave a Reply

Your email address will not be published.