Αντιπολεμική πορεία: Παρασκευή 22 Ιούνη, 18:00 Καμάρα

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εντάσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας για την οριοθέτηση της ΑΟΖ και την διεύρυνση της «εθνικής κυριαρχίας», η στρατιωτική διαχείριση της βαλκανικής χερσονήσου και οι πολεμικές εξελίξεις στα συριακά και παλαιστινιακά εδάφη, με τελευταία σκηνή τρόμου τη σφαγή δεκάδων αμάχων (και τον τραυματισμό εκατοντάδων) κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, είναι λίγα από τα παραδείγματα που σπέρνουν το τελευταίο διάστημα τη βία και τον τρόμο στους απανταχού καταπιεσμένους, για τα κέρδη και την εδαφική ισχυροποίηση των κυρίαρχων.

Απέναντι σε ένα σενάριο άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας σε έναν αιματηρό πόλεμο για τις ζωές και τα συμφέροντα των εκμεταλλευόμενων, είναι ζήτημα κοινωνικής αναγκαιότητας η εφαρμογή μιας αντιπολεμικής στρατηγικής με ελευθεριακά χαρακτηριστικά. Να ενώσουμε τις φωνές μας με τους εκμεταλλευόμενους από την άλλη μεριά των συνόρων εντείνοντας τις κοινωνικές αντιστάσεις ενάντια στους πολέμους και τους στρατούς, τα σύνορα και τις πατρίδες, τα έθνη και τις θρησκείες.

Να οικοδομήσουμε ένα μαχητικό αντιπολεμικό κίνημα που θα επιτεθεί στις κυριαρχικές βλέψεις των κρατών και τον υπερεθνικών πολιτικοστρατιωτικών οργανισμών. Μέσα από το επαναστατικό στρατόπεδο του κοινωνικού-ταξικού αγώνα για την δημιουργία μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και αυτοδιάθεσης, να πολεμήσουμε ολόψυχα για την Αναρχία.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ –ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΡΟ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ: Κυριακή 17 Ιούνη, 19:00 Άγαλμα Φιλίππου

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΗ, 18:00 ΚΑΜΑΡΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.