Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη-Δίκη 8 Νοέμβρη

 

Η καταστολή των ολικών αρνητών στράτευσης

είναι η επιτομή της εντατικοποίησης στην πολεμική προετοιμασία του ελληνικού κράτους

Το τελευταίο διάστημα ο αναρχικός και ολικός αρνητής στράτευσης Δημήτρης Δημτσιάδης βιώνει ένα ιδιώτυπο καθεστώς ομηρίας που βασίζεται στην εμμονική και προσωποκεντρική δίωξη των στρατιωτικών μηχανισμών καταστολής προς το πρόσωπό του. Μέσα σε 2 χρόνια συνειδητής και πολιτικής ανυποταξίας βρίσκεται αντιμέτωπος με 4 διώξεις με βάση τη σαδιστική φύση του συνεχούς αδικήματος και παράλληλα 4 διοικητικά πρόστιμα των 6000€.  

Το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεσαι από αμείωτες διακρατικές εντάσεις και αλλαγές στους συσχετισμούς ισχύος. Η προσπάθεια επιβολής της εθνικής κυριαρχίας στα χωρικά ύδατα και οι προστριβές που δημιουργούνται για τον έλεγχο των ΑΟΖ, εντείνουν την πολεμική προετοιμασία του ελληνικού κράτους για έναν ακόμα πόλεμο. Οι διαρκείς εξοπλιστικές αναβαθμισεις, η ένταση στην εδαφικοποίηση των νατοϊκών δυνάμεων με τη δημιουργία νέων βάσεων,  οι εντατικές στρατιωτικές ασκήσεις του ελληνικού κράτους με τη συμμετοχή  μηχανισμών άλλων χωρών αποτελούν πλέον μια νέα κανονικότητα, που κάνει το ενδεχόμενο ενός πολέμου πιο ρεαλιστικά υπαρκτό από ποτέ.

Δεν αποζητούμε καμία διαμάχη μεταξύ των καταπιεσμένων, όποια γλώσσα και αν μιλάνε, όποιο χρώμα και αν έχουν. Ο εχθρός μας βρίσκεται κσι μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Μέσα στα υπουργικά γραφεία, στις βιομηχανικές μονάδες και τους επιχειρηματικούς κολοσσούς, μέσα στους εκκλησιαστικούς ναούς και στα τηλεδικία. Μιλάει την ίδια γλώσσα με εμάς και προσποιείται τον σύμμαχο. Ο εχθρός μας βρίσκεται μέσα στις καθημερινές σχέσεις εξουσίας και εκμετάλλευσης. Και όσο αποφασισμένοι είμαστε να μη στρατευθούμε στο πλεύρό του, άλλο τόσο λυσσασμένα αποφασισμένοι είμαστε να πολεμήσουμε εναντίων του. Ενάντια στο κράτος και τον καπιταλισμό για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας, αυτοδιάθεσης  και αλληλεγγύης.

Κανένας πόλεμος μεταξύ των εκμεταλλευόμενων

Καμία ειρηνη μεταξύ των τάξεων

Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη

Δίκη 8 Νοέμβρη 9:00 Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.