Συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας ενάντια στα ΕΛΠΕ στο παλιό δημαρχείο Κορδελιού

Το Σάββατο 23/2 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας ενάντια στα ΕΛΠΕ στο παλιό δημαρχείο Κορδελιού. Θα ακολουθήσει προπαγανδιστική δράση στην γειτονιά και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η 4η συνέλευση της πρωτοβουλίας στο πάρκο Σμύρνης.

Καλούμε το κόσμο του Κορδελιού και των δυτικών συνοικιών να έρθει και να μεγαλώσει την προσπάθεια της πρωτοβουλίας με ενεργό συμμετοχή και όλοι μαζί να αγωνιστούμε ισότιμα και αδιαμεσολάβητα ενάντια στην μόλυνση των ΕΛΠΕ χωρίς κόμματα, αυθεντίες, ειδικούς.

Θα το λέμε όπου σταθούμε και βρεθούμε:

Δεν έχουμε καμία σχέση με δημοτικούς συμβούλους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά, παρά μόνο για την ψήφο στις εκλογές. Ο δήμος ενώ κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δυσοσμία, την ίδια ώρα ζητάει 10000 χορηγία από τα ΕΛΠΕ για το φεστιβάλ παιδείας.

Δεν έχουμε καμία σχέση με θεσμούς. Οι θεσμοί και το κράτος αδιαφορούν 40 χρόνια, έβαλαν την έρευνα για τους υπαίτιους στο αρχείο και επέτρεψαν η δωρεά του μηχανήματος μέτρησης ρύπων του Κορδελιού να αγοραστεί από τα ίδια τα ΕΛΠΕ!

Δεν έχουμε καμία σχέση με την αστυνομία. Η αστυνομία δεν πρόκειται ποτέ να είναι στο πλευρό των κατοίκων. Ίσα ίσα που στην κρίσιμη στιγμή που οι κάτοικοι θα πιέσουν πραγματικά τα ΕΛΠΕ, αυτή θα είναι εκεί να δείξει τον πραγματικό της ρόλο, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα και αδιαφορώντας για τους καρκίνους και τις αγωνίες των κατοίκων.

Οι κάτοικοι, η οργάνωση και ανάπτυξη της δυναμική μας είναι η μόνη λύση.

Μέχρι να φύγει και το τελευταίο φουγάρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.