Παρέμβαση αλληλεγγύης στην κούρδικη αντίσταση έξω από την πολυεθνική LC Waikiki

Το Σάββατο 9 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αντιπληροφόρησης με πανό, τρικάκια και κείμενα στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία, έξω από την πολυεθνική εταιρεία ενδυμάτων LC Waikiki με τη συμμετοχή συντροφισσών και συντρόφων από συλλογικότητες του αναρχικού –αντιεξουσιαστικού χώρου της πόλης. Η πολυεθνική LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret AŞ, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του τούρκικου φασιστικού κράτους έχοντας εκατοντάδες υποκαταστήματα σε Ελλάδα, Τουρκία, Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Λευκορωσία,Σερβία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδικη Αραβια, Μαλαισία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Ιράν, Ιράκ, Ινδονησία κ.α.

Ο πόλεμος στη Β. Συρία μαίνεται με τη διεθνή κοινότητα να παρακολουθεί αμέτοχη (αν όχι να στηρίζει) την ίδια στιγμή που υπάρχει μια συντονισμένη επιχείρηση σιωπής από τα μέσα ενημέρωσης για τις σφαγές που πραγματοποιούνται στα εδάφη που βρίσκονται υπό την τούρκικη εισβολή και τη συνδρομή των συμμαχικών δυνάμεων κυρίως της Ρωσίας. Από την πλευρά μας, οι συντονισμένες παρεμβάσεις ενάντια στις επενδύσεις του τούρκικου φασιστικού κράτους σε διεθνές επίπεδο, έχουν ως στόχο να σπάσουν τη σιωπή για τα όσα διαδραματίζονται στα συριακά εδάφη.

Οι επενδύσεις του τούρκικου φασιστικού κράτους, είναι βαμμένες με το αίμα των θυμάτων του πολέμου στη Β. Συρία. Νίκη στα όπλα των ανταρτισσών κα ανταρτών της Rojava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.