Παρέμβαση έξω από τα Leroy Merlin

Σήμερα 23-11 το πρωί, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το υποκατάστημα της αλυσίδας Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την εκδικητική προφυλάκιση του αναρχικού συντρόφου Χριστόφορου Κορτέση αλλά και τις διώξεις συντροφισσών και συντρόφων, έπειτα από απαλλοτρίωση προϊόντων τον περασμένο Ιούλη. Για αρκετή ώρα μοιράστηκαν κείμενα για την εκδικητική φύση της υπόθεσης, το καθεστώς εξαίρεσης στο οποίο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι εμπλεκόμενοι και την εργοδοτική τρομοκρατία που επικρατεί στα καταστήματα της Leroy Merlin. Έντονη από την πρώτη στιγμή της παρέμβασης ήταν και η παρουσία της αστυνομίας, καθώς κατά την άφιξή μας στο υποκατάστημα αντικρίσαμε παρατεταγμένους τους υπεύθυνους της εταιρείας, τους ρουφιάνους της OVIT (εταιρεία φύλαξης των καταστημάτων με καταλυτική εμπλοκή στη δίωξη των συντρόφων) αλλά και μιας διμοιρίας μπάτσων που επιτηρούσαν την συγκέντρωση (λίγα μέτρα πιο δίπλα).

OVIT-Leroy Merlin-Κρατικοί μηχανισμοί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Άμεση απελευθέρωση του φυλακισμένου συντρόφου Χρ. Κορτέση

Αλληλεγγύη σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση

This entry was written by terraincognita , posted on Sunday November 24 2019at 02:11 am , filed under Ανακοινώσεις, Αρχείο, Φωτογραφίες and tagged , , , . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php