Για τις προσαγωγές μελών μας έξω από το ρουφιανοκάναλο Europe1

Όποιος έχει παρακολουθήσει για πάνω από 10 δευτερόλεπτα αθλητικές εκπομπές σίγουρα καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να μην ξεράσει. Χυδαία σεξιστικά σχόλια και υπονοούμενα, ρατσιστικά παραληρήματα και κυρίως πολιτική άποψη παντός επιστητού κατακλύζουν τα πάνελ των ρουφιάνων που μαζεύουν τον κάθε κακομοίρη δίνοντάς του δημόσιο βήμα για να πεί τις μαλακίες του. Ένα τετοιο σκουπίδι και μάλιστα από τα μεγαλύτερα του είδους του είναι ο Κ. Ραπτόπουλος που εκπροσωπεί το λαϊκό αίσθημα του παραδοσιακού Θεσσαλονικιού ή αλλιώς το συνάφι των μέσων ηλιθίων δεξιών. Γνωστός για τις σχέσεις του με Χρυσαυγίτες και λοιπούς φασίστες καθώς δε χάνει στιγμή ευκαιρία να πηγαίνει αγκαζέ σε σουαρέ αθλητικών δραστηριοτήτων με τον πρώην βουλευτή της ΧΑ Αντώνη Γρεγό (που μυξοκλαίγεται εδώ και μέρες στα αφεντικά του για να γλιτώσει τη φυλακή) και τον φασίστα προπονητή των Ultra Fighters Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Σκουπίδια σα τον Ραπτόπουλο ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνονται. Γνήσια τέκνα των φασιστών και χειραγωγοί της εκφασίζουσας κοινωνικής μάζας, αραδιάζουν ένα κάρο εμετικά κηρύγματα μίσους που ξεκινούν από αστεία σχολιάκια και πειράγματα και καταλήγουν σε δηλώσεις σαν αυτές που ακούστηκαν την Κυριακή 11 Οκτώβρη. Στο πάνελ της τηλεμαλακίας του ο Ραπτόπουλος, μαινόμενος επειδή γι’ αυτόν σε αυτή τη ζωή όλα ξεπουλιούνται και όλα αγοράζονται, ισχυριζόταν πως η αγωνίστρια Μάγδα Φύσσα πανηγυρίζει γιατί θα εισπράξει 800.000 ευρώ από το δημόσιο ως αποζημίωση από την καταδίκη της ΧΑ. Αυτό το σκουπίδι τολμάει να αμφισβητεί μια γυναίκα που έκανε τον πόνο της σημαία του αγώνα ενάντια στον φασισμό, που κάθε λυγμός της μπαίνει ανάχωμα στον εντεινόμενο εκφασισμό της κοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Μια γυναίκα που το βλέμμα της καθηλώνει κάθε εχθρό, που όσο μίσος έχει εισπράξει το έχει μετατρέψει σε αγάπη για τον καθέναν από εμάς.

Το πρωί του Σαββάτου 2 μέλη της συλλογικότητάς μας προσήχθησαν έξω από τα γραφεία του ρουφιανοκάναλου Europe1, πριν απο προγραμματισμένη παρέμβαση της συλλογικότητας, που ως γνήσιος μηχανισμός αστικής προπαγάνδας και καταστολής δίνει στέγη και βήμα στα τέκνα του παρα-κράτους και των αφεντικών. Παρότι η αρχική πληροφόρηση ήταν πως πρόκειται για τυπική προσαγωγή, έπειτα από εντολή οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου και κρατήθηκαν για 4 ώρες. Επειδή κάθε στόμα έχει και μια γνώμη από πίσω ξεκαθαρίζουμε πως δε θα αφήσουμε κανένα κήρυγμα μίσους αναπάντητο όση καταστολή και αν δεχθούμε, όσοι μπάτσοι και να σας φυλάνε. Μέσα στον κόσμο της εκμετάλλευσης και της υποταγής οι δημοσιογράφοι ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή αλήτες και ρουφιάνοι.

Αλήτες και ρουφιάνοι γιατί έχουν κάνει το ψέμα και την υποκρισία επάγγελμα, χειραγωγώντας ολόκληρη την κοινωνία του θεάματος. Αυτός είναι ο ρόλος των ΜΜΕ: να κατασκευάζουν την συστημική αλήθεια επιβάλλοντάς την μέσα από τον συντονισμένο καταιγισμό της παρα-πληροφορίας στο κοινωνικό σώμα και να κατα-δικάζουν στα τρομοπάνελ κάθε φωνή αντίστασης στην κρατική αυθαιρεσία και εξαθλίωση. Αμέτρητα ψεύδη μετατρέπονται σε μεθοδευμένες αλήθειες, αμέτρητη λάσπη επιβάλλεται ως βεβαιότητα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όπλο για το σύστημα από την κατοχή και τον έλεγχο των μηχανισμών προπαγάνδας. Ας θυμηθούμε τις πρόσφατες συλλήψεις συντροφισσών και συντρόφων στην επιχείρηση που έστησε η αντιτρομοκρατική στις 23 Σεπτέμβρη σε περιοχές της Αθήνας και οδήγησε στην προφυλάκιση του αγωνιστή Πολύκαρπου Γεωργιάδη, ενώ οι υπόλοιποι 2 σύντροφοι αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία μιλάει μέσα από τα δελτία των ειδήσεων: στοχοποιούν την πολιτική οργάνωση Ταξική Αντεπίθεση ως δεξαμενή τρομοκρατών, μιλούν για εξάρθρωση της επαναστατικής οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, περιφέρουν τις εικόνες συλληφθέντων που κατηγορούνται για πλημμελήματα με τον τίτλο των τρομοκρατών, βαφτίζουν γιάφκες τα σπίτια συντρόφων, μέσα σε μια επιχείρηση που το θέαμα και η ουσία σε σχέση με τα ευρήματα συμπυκνώνονται στη φράση ουδέν ανευρέθει. Αποτέλεσμα είναι η προληπτική καταδίκη των συλληφθέντων μέσα από τα τρομοπάνελ των τηλεδικίων.

Απέναντι στην κοινωνία του θεάματος, υπερασπιζόμαστε τους αγώνες που δίνουν ουσία στη ζωή. Εκεί όπου δε φτάνουν οι σφαίρες των ένστολων δολοφόνων, τα μαχαίρια των φασιστών και των μαφιόζων που υπερασπίζονται τα αφεντικά τους, φτάνει το ψέμα των έμμισθων ρουφιάνων του συστήματος. Αυτό το ψέμα έχουμε συλλογική υποχρέωση να το τσακίσουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Μπάτσοι ΤV Νεοναζί-Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Leave a Reply

Your email address will not be published.