Πίσω ρουφιάνοι – εμπρός σύντροφοι (σχετικά με τη σύλληψη του συντρόφου Ν. Μαζιώτη στις 15-7)

Φωτογραφία0160

Την Τετάρτη 16 Ιούλη συλλαμβάνεται ο καταζητούμενος σύντροφος Νίκος Μαζιώτης στο Μοναστηράκι έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Ο σύντροφος μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό τραυματισμένος, ενώ τραυματίζονται ακόμα ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες από τη συμπλοκή. Και ενώ ο σύντροφός μας έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, τα τρομοσενάρια συνεχίζουν. Μέσα από τα δελτία ειδήσεων, οι έμμισθοι τρομοκράτες μιλούν για αδίστακτους εγκληματίες και γιάφκες, εκδίδουν εντάλματα και δημοσιεύουν φωτογραφίες με σκοπό να σπείρουν το φόβο και να αποπολιτικοποιήσουν την ένοπλη επαναστατική δράση ενάντια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα που διαχρονικά αποτελεί το μόνο τρομοκράτη και εγκληματία.

Ο σύντροφος Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια καταζητούμενος μαζί με τη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα όταν και επέλεξαν το δρόμο της μαχόμενης ελευθερίας έπειτα από τις καταδικαστικές αποφάσεις 50 χρόνων που τους επέβαλε το τρομοδικείο για την υπόθεση της επαναστατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψαν ότι είναι μέλη της οργάνωσης, υπερασπίστηκαν τόσο την ιστορία και τις πράξεις της (μαζί με το σύντροφο Κώστα Γουρνά που βρίσκεται φυλακισμένος στην ειδική πτέρυγα κράτησης στα υπόγεια των φυλακών Κορυδαλλού), την ιστορία του εκτελεσμένου από τους μπάτσους μέλους της οργάνωσης Λάμπρου Φούντα αλλά και την γενικότερη επιλογή της ένοπλης πάλης ως ένα ακόμα μέσο για τον αγώνα και την κοινωνική επανάσταση.

Από την πρώτη στιγμή που οι σύντροφοι διαλέξανε τον δρόμο της φυγής, τα σενάρια της αντιτρομοκρατικής πύκνωναν, θέλοντας τον Νίκο Μαζιώτη να βρίσκεται πίσω από κάθε ένοπλη ενέργεια που εκδηλώθηκε τα τελευταία 2 χρόνια, να συμμετέχει σε κάθε ληστεία με υψηλή λεία με πρόσχημα την ενίσχυση του αυθαίρετου επαναστατικού ταμείου και να παρουσιάζεται για ακόμη μια φορά ως ο αρχηγός του εγχώριου αντάρτικου πόλης(κατηγορία που αρνήθηκε ακόμα και το τρομοδικείο του Κορυδαλλού για την υπόθεση του Ε. Α. αναγνωρίζοντας πως ως αναρχικοί δε θα μπορούσαν να έχουν ιεραρχική δομή στην οργάνωση).

Για τους επαναστάτες θα μιλούν μόνο οι σύντροφοι τους.

Φωτογραφία0157

Ο Νίκος και η Πόλα είναι εδώ και χρόνια σύντροφοι που έβαλαν και βάζουν πάνω από όλα τον αγώνα και το όραμα για την κοινωνική ταξική επανάσταση. Χωρίς καμία συνθηκολόγηση, χωρίς καμία υποχώρηση, χωρίς να υπολογίσουν ποτέ το προσωπικό κόστος έβαλαν τις πολιτικές επιλογές πάνω από όλα. Παρόντες στους κοινωνικούς αγώνες από παλιά και με την επιλογή της ένοπλης πάλης και προπαγάνδας δεν σταμάτησαν ποτέ να “εργάζονται” για τη δημιουργία μιας επαναστατικής προοπτικής. Συνεπείς σε όσα είπαν.

Εμείς από την πλευρά μας σταθήκαμε δίπλα στις επιλογές τους όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα μια φορά στέλνουμε την αλληλεγγύη μας γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι κοινοί μας αγώνες δεν σταματούν από τα τείχη των φυλακών, από τα όπλα των έμμισθων δολοφόνων του κράτους και των αφεντικών. Μέσα από τα λόγια των συντρόφων μας θυμίζουμε ξανά ότι από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε σημασία έχει κάθε φορά να στηρίζουμε και να προωθούμε με όλες μας τις δυνάμεις την κοινωνική Επανάσταση. Γιατί αυτή είναι ο σκοπός που καθόριζε, καθορίζει και θα καθορίζει πάντα τις επιλογές μας.

Την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Νίκο Μαζιώτη
και την καταζητούμενη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα

Να σπάσουμε την κρατική τρομοκρατία

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι

Κατάληψη Terra Incognita

Leave a Reply

Your email address will not be published.