Πέμπτη 12/3/15 στις 9:00-συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/09/2012 μπάτσοι εισβάλουν στην κατάληψη Δέλτα. Καταστρέφουν υποδομές, κατάσχουν τα μηχανήματα του Radio Revolt, συλλαμβάνουν 10 άτομα και σφραγίζουν το κτίριο.

Ακολουθεί επικοινωνιακή επίθεση από τους μπάτσους, τους ρουφιάνους των media και τον τότε υπουργό κρατικής καταστολής Δένδια. Ένα βίντεο παρωδία, εμπνευσμένο από video game, με τα κομάντο της αστυνομίας να ερευνούν το άδειο κτίριο διοχετεύεται, ώστε να εξοικειώσει την «κοινή γνώμη» με την συστημική βία και να τονίσει την επικινδυνότητα των καταληψιών.

Η επίθεση στις καταλήψεις ως ζωντανές εστίες διαρκούς αντίστασης και αγώνα ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό, είναι κομμάτι ενός συνολικότερου σχεδίου της εξουσίας να ελέγξει τις αναμενόμενες κοινωνικές εκρήξεις.

Οι καταλήψεις είναι ακόμη ένα μέσο όξυνσης του πολέμου ενάντια στον κόσμο της κυριαρχίας, ένα ακόμη πεδίο σύγκρουσης με τον εχθρό. Ένας σταθμός στον τελικό προορισμό του αγώνα για ελευθερία, μέχρι την Αναρχία.

Ως αναρχικοί προτάσσουμε την αλληλεγγύη στις καταλήψεις ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικότερης δράσης μας. Η υπεράσπισή τους είναι κομμάτι του αγώνα ενάντια στην επέλαση του νέου ολοκληρωτισμού.

Δυόμιση χρόνια μετά στις 12 Μαρτίου, κι ενώ ακόμη το κτίριο της κατάληψης Δέλτα παραμένει εγκαταλελειμμένο από τον ιδιοκτήτη του, δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα

Ή με τον διαρκή αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση ή με την καταστολή και την αντεπανάσταση.

Συγκέντρωση : Πέμπτη 12/3 στις 9:00, δικαστήρια Θεσ/νίκης

Leave a Reply

Your email address will not be published.