22-7-2015: Τοποθέτηση της κατάληψης Terra Incognita μέσα απο την κατειλημμένη ΕΣΗΕΜΘ

Φωτογραφία0266

Μπορεί να κατέχετε το μονοπώλιο της νόμιμης βίας:

Ολόκληρος ο στρατός κατοχής της δημοκρατίας αυτή τη στιγμή καταστέλλει βίαια τις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις. Εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις και ξυλοδαρμοί διαδηλωτών είναι ο πρώτος απολογισμός των συγκρούσεων των τελευταίων ημερών. Παράλληλα επικοινωνείται το κάθε σχέδιο Νέμεσης για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κοινωνικών εκρήξεων με την επιβολή του 3ου μνημονίου.

Μπορεί να κατέχετε το μονοπώλιο της ¨ενημέρωσης¨:

Ολόκληρος ο μυντιακός συρφετός αυτή τη στιγμή προασπίζεται τα συμφέροντα του κράτους και του κεφαλαίου. Αυτοί που έχουν κάνει την τρομοκρατία επάγγελμα, σπέρνουν τον πανικό το τελευταίο διάστημα επιβάλλοντας την κοινωνική χρεοκοπία. Τροφοδοτούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό επικοινωνόντας συνεχώς τα καπιταλιστικά αδιέξοδα.

Μπορεί να κατέχετε το μονοπώλιο των νόμιμων εκβιασμών:

Μια ολιγάριθμη συμμορία «νονών» αυτή τη στιγμή εκβιάζει την κοινωνία με τον πιο πολύπλευρο τρόπο. Ο λόγος για κάτι αποβράσματα όπως οι επειχηρηματίες-μεγαλοκαναλάρχες Μαρινάκης, Αλαφούζος, Κοντομηνάς, Κυριακού, Μπόμπολας, Τεγόπουλος, Βαρδινογιάννης και οι υπηρεσιακοί υπάλληλοί τους Πρετεντέρης, Τρέμη, Κοσσιώνη, Ευαγγελάτος, Σρόιτερ και άλλοι, πνιγμένοι μέσα στα σκάνδαλα και τις μίζες εγκληματούν καθημερινά και ακατάπαυστα σε βάρος μας. Αυταπόδεικτο παράδειγμα είναι το δημοψήφισμα που αποτέλεσε τη βάση του άμεσου εκβιασμού της εργοδοτικής τρομοκρατίας για θετική ψήφο ή του έμμεσου εκβιασμού μέσω της καθεστωτικής προπαγάνδας και της διασποράς τρομοκρατίας.

Δεν κατέχετε όμως το βασικότερο: το δίκιο. Γιατι το δίκιο το έχει ο κόσμος του αγώνα, οι εξεγερμένοι, οι επαναστάτες.

Ο έλεγχος της ροής των πληροφοριών από τα κράτη και το κεφάλαιο μέσω των αστικών ΜΜΕ είναι μια από τις βασικότερες μορφές κοινωνικού ελέγχου. Η εξουσία μέσω της κατοχής του μονοπωλίου της (καθεστωτικής) ¨ενημέρωσης¨ επιδιώκει να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη και ομαλότητα.

Δεν μπορεί παρά να είναι ζητούμενο για ένα επαναστατικό κίνημα η διακοπή της ομαλότητας της καθεστωτικής προπαγάνδας μέσω της κατάληψης των αστικών μέσων και η διάχυση των αναρχικών θέσεων και προταγμάτων.

Μέσα από την κατειλημμένη ΕΣΗΕΜΘ στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συντρόφους των αντιμνημονιακών διαδηλώσεων και την υπόσχεση σε ότι συνθέτει το αστικό μπλόκ πως

οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες.

Ενάντια σε κάθε είδους εξουσία.

Μόνο η σύγκρουση ανοίγει περάσματα.

 

Συγκέντρωση με αφορμή την συνέχιση της ψήφισης του 3ου μνημονίου.

Τετάρτη 22 Ιούλη, 19:00 Καμάρα

Κατάληψη Terra Incognita

Leave a Reply

Your email address will not be published.