Παρεμβάσεις για την προπαγάνδιση της αντικρατικής-αντικαπιταλιστικής πορείας ενόψη των εγκαινίων της ΔΕΘ

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με στράτσα, πανό και σπρέι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο αμερικάνικο κολέγιο Ανατόλια και στο εργοστάσιο της Coca Cola (όμιλος αμερικανικών συμφερόντων) για την προπαγάνδιση της αντικρατικής-αντικαπιταλιστικής πορείας ενόψη των εγκαινίων της ΔΕΘ

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

(ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Με όχημα το κυβερνητικό τέχνασμα περί ξεπεράσματος της κρίσης, εξόδου από τα μνημόνια και οικονομικών φοροελαφρύνσεων, ο Σύριζα έρχεται στην 83η ΔΕΘ για να ανανεώσει ακόμα μια φορά και με τον πιό φαιδρό τρόπο, την εμπιστοσύνη του στα μάτια της κοινωνίας, να σκεπάσει τα αίσχη που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα σε βάρος της και να υπεκφύγει των ευθυνών του ακόμα και για την τελευταία τραγωδία που βιώσαμε όλοι στο Μάτι.

Με όραμα την αιματοβαμμένη στρατηγική της ανάπτυξης το κυβερνητικό επιτελείο μαζί με μεγαλοβιομήχανους και επιφανή στελέχη της οικονομικής ελίτ, έρχεται για να χαράξει τη νέα στρατηγική υποβάθμισης, εκμετάλλευσης και λεηλασίας των ζωών μας.

Όλα αυτά σε μια περίοδο ψυχροπολεμικών εντάσεων και διακρατικών ανταγωνισμών που οδηγούν σε συνεχή πολεμική προετοιμασία και στρατιωτική ισχυροποίηση των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, κατεύθυνση την οποία θα ενισχύσει η παρουσία πολιτικοοικονομικών στελεχών των ΗΠΑ, ως τιμώμενης χώρας στη φετινή ΔΕΘ.

 

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ

(ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Αυτός ο κόσμος εκμετάλλευσης και καταπίεσης, που χτίζει ο κρατισμός και ο καπιταλισμός, δεν εξανθρωπίζεται ούτε βελτιώνεται. Ένας νέος κόσμος ισότητας και αλληλεγγύης, αυτοδιάθεσης και ελευθερίας, μπορεί να οικοδομηθεί μόνο μέσα από τα συντρίμμια του σήμερα. Μέσα από την αδιάλλακτη σύγκρουση με κάθε εξουσία και τους εκφραστές της.

Να επιτεθούμε στους θεσμούς και τις δομές του κράτους και του κεφαλαίου. Να προσβάλλουμε κάθε απόπειρα σύναψης συμμαχικών σχέσεων εμπορικού, στρατιωτικού ή πολιτικού ενδιαφέροντος. Να κοινωνικοποιήσουμε την αναγκαιότητα του αγώνα μέσα από τις τάξεις του αναρχικού και ευρύτερου ελευθεριακού κινήματος, που θα αναστείλλει τις εγκληματικές στρατηγικές της εξουσίας πάνω στις ζωές των εκμεταλλευόμενων. Ο κόσμος δεν αλλάζει με προσευχές.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 8-9, 18:00 ΚΑΜΑΡΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.