Αντιφασιστική συγκέντρωση: 1-12, 18:30 Ναυαρίνου με Τσιμισκή

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

  • Σημαίνει πως συναινώ και υπερασπίζομαι τις επιθέσεις που έχουν πραγματοποιήσει οργανωμένοι και μη, φασιστικοί σχηματισμοί τόσο στην κατάληψη Libertatia, όσο και στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας».
  • Σημαίνει πως συναινώ και υπερασπίζομαι τις επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε μετανάστες κατά τη διάρκεια πογκρόμ που ξεσπούν μέσα από τις εθνικιστικές πορείες των σύγχρονων μακεδονομάχων. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί δεκάδες επιθέσεις τόσο σε μετανάστες απο «διαδηλωτές», όσο και σε σύμβολα μνήμης ενάντια στις ναζιστικές σφαγές όπως το μνημείο του ολοκαυτώματος και του εβραϊκού νεκροταφείου στο ΑΠΘ.
  • Σημαίνει πως συναινώ και υπερασπίζομαι τα πολιτικά, στρατιωτικά, διπλωματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον ξαφνικό εθνικό αλλαλαγμό. Γιατί ψάχνοντας λίγο παραπάνω από το μέσο φανατισμένο, αλλά κατά τα άλλα αγνό, πατριώτη θα δούμε πως κρύβονται συγκεκριμένοι(!) πολιτικο-επιχειρηματικοί κύκλοι. Από τη μια οι ΝΑΤΟϊκοί σχεδιασμοί για τη βαλκανική υπεροπλία που θέλουν τη Μακεδονία απαραίτητα μέλος του Βορειοατλαντικού συμφώνου και από την άλλη τα επιχειρηματικά συμφέροντα αρχιμαφιόζων σαν το Σαββίδη που από την πρώτη στιγμή δίνει γη και ύδωρ (προφανώς όχι με το αζημείωτο) για τον «αγώνα ενάντια στην εθνική προδοσία», προωθώντας στην πολιτική σκηνη νέα στελέχη όπως τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη (κεντρικό ομιλητή του πρώτου συλλαλητηρίου), κατευθύνοντας και χρηματοδοτώντας διάφορες μακεδονικές ενώσεις που ξεπηδούν ξαφνικά σα τα μανιτάρια και επανδρώνοντας την ομάδα κρούσης με οπαδούς – υπαλλήλους.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ
Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ

 

Όσο περνάνε οι μέρες, στενεύουν και τα περιθώρια των δικαιολογιών. Γιατί κάθε συμμετοχή στα συλλαλητήρια είναι και μια νέα ψήφος εμπιστοσύνης στην επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου στους δρόμους. Και θα έρθει σύντομα εκείνη η στιγμή που το πραγματικό διακύβευμα του μακεδονικού ζητήματος (που δεν είναι άλλο απο τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα και τις στρατιωτικές επιδιώξεις) θα επιτευχθεί και όλοι οι επίδοξοι θιασώτες του ναζισμού θα μείνουν έκθετοι στά χέρια του κόσμου του Αγώνα. Του πραγματικού Αγώνα που δίνουν διαχρονικά και με συνέπεια και συνέχεια οι καταπιεσμένοι όλης της Γης. Του Αγώνα που έχει παρελθόν και μέλλον. Γιατί κινήματα που δεν έχουν παρελθόν δεν έχουν και θέση στο μέλλον.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΩΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Απέναντι στην έξαρση του εθνικισμού και τη διάχυση της ρητορικής του μίσους για κάθετι διαφορετικό, πολεμάμε τον φασισμό στην ίδια την καθημερινότητα: στους δρόμους και τις γειτονιές μας, στα σχολεία και τις σχολές μας, στους χώρους εργασίας μας. 

Αντιφασιστική συγκέντρωση, 1-12 18:30 Ναυαρίνου με Τσιμισκή

ενάντια στο νέο εθνικιστικό συλλαλητήριο 

Leave a Reply

Your email address will not be published.