3-11:Αντικρατική-Αντιφασιστική συγκέντρωση

Όπως πάντα έτσι και τώρα: Οι πόλεμοι και η οικονομική εξαθλίωση ξεριζώνουν τους ανθρώπους. Τα κράτη και οι φασίστες επιτίθενται στους κατατρεγμένους.

Το ελληνικό κράτος συνεχίζει την αντιμεταναστευτική πολιτική του μέσα από την εντεινόμενη καταστολή σε κοινότητες αγώνα μεταναστών, την ένταση της συνθήκης του εγκλεισμού με τη δημιουργία νέων κέντρων κράτησης, τους αποκλεισμούς από την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ιατρική περίθαλψη, τη στέγαση και την εργασία, επιχειρώντας να αποκόψει τους μετανάστες και τις μετανάστριες από την ενσωμάτωση στον κοινωνικό ιστό, παρανομοποιώντας τους/τες και στρέφοντάς τους/τες στην παραβατικότητα, για να επιβιώσουν.

Την ίδια στιγμή οι φασίστες, ως μακρύ χέρι του κράτους και του κεφαλαίου, στρατολογούνται για ακόμη μια φορά, με σκοπό να διαχύσουν το δηλητήριο του ρατσισμού στους καταπιεσμένους, επιδιώκοντας να τους στρέψουν απέναντι στους μετανάστες, αλλά και σε κάθε έναν που ξεφεύγει από τα κυρίαρχα φυλετικά, έμφυλα, παραγωγικά καλούπια.

Στις γειτονιές μας, τα σχολεία, τους χώρους εργασίας δεχόμαστε τους μετανάστες και τσακίζουμε τους φασίστες.

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 14:00, ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΜΕ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Κατάληψη Terra Incognita, Συλλογικότητα Αναρχικών από τα Ανατολικά, Ε.Κ.Χ. Σχολείο

Leave a Reply

Your email address will not be published.