Αποστολή πακέτου αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας

Στις 17 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης της κατάληψης Terra Incognita, οι μπάτσοι μεταξύ άλλων δεσμεύουν την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Πέτρου Ράλλη (οι οποίες στο μεσοδιάστημα μεταφέρθηκαν όλες στην Αμυγδαλέζα), μια προσπάθεια που συνέβαλλε στην παύση του αποκλεισμού και της εξαίρεσης των αόρατων πληθυσμών από την κρατική διαχείριση της πανδημίας. Η κυβέρνηση πίστεψε πως το χτύπημα ενάντια στην κατάληψη μας θα αναστείλλει τους αγώνες που πραγματοποιούμε όλο αυτό το διάστημα, όμως για μας το πάθος για τον αγώνα και την ελευθερία ξεπερνάει κάθε κατασταλτικό χτύπημα.

Από τις πρώτες μέρες της εκκένωσης αποφασίσαμε, σε πείσμα όλων όσων στοχοποιούν την αλληλεγγύη, να ξαναπιάσουμε από την αρχή το νήμα της κινηματικής στήριξης των αποκλεισμένων, με την επανάληψη της συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης. Και το αποτέλεσμα μας πείθει ακόμη περισσότερο για το νόημα της βαρυσήμαντης αυτής έννοιας που λέγεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Μετά από δύο βδομάδες το πακέτο αλληλεγγύης στις φυλακισμένες μετανάστριες της Αμυγδαλέζας είναι εκ νέου έτοιμο να φύγει. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στις φυλακισμένες μετανάστριες και την εκτίμηση μας σε κάθε συντρόφισσα και σύντροφο που στήριξε αυτή την προσπάθεια αποδεικνύοντας στο κράτος και τους μηχανισμούς καταστολής πόσο λίγοι είναι μπροστά στη δίψα για Ελευθερία. 

Τίποτα δε μας λυγίζει-Τίποτα δε μας σταματάει. Γιατί δεν είμαστε μόνοι.

Ο Αγώνας συνεχίζεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published.