Μήνυμα αντίστασης από την ΓΑΔΘ

Είμαστε εδώ γιατί οι αρχές και οι αξίες της ακηδεμόνευτης ελευθερίας δεν εξαγοράζονται. Κερδίζονται με πίστη και προσήλωση στον κοινό μας αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης. 

Είμαστε εδώ γιατί δεν σταματήσαμε στιγμή να πιστεύουμε στο ίδιο όνειρο. Στο παρόν και το μέλλον των βιωμάτων που αναδύονται μέσα από κατειλημμένες στιγμές. 

Είμαστε εδώ γιατί πολύ απλά αρνούμαστε τους συμβιβασμούς, τον εκβιασμό, την αλλοτρίωση, μα πάνω απ’όλα την συνθηκολόγηση. Κουβαλάμε μια ιστορία που εμμένει πεισματικά να μας θυμίζει πως η υπεράσπιση του πολέμου ενάντια στο κράτος, τον καπιταλισμό και την πατριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτο καθήκον. 

Πιο δυνατά από ποτέ. Πιο σίγουρα για αυτό που επιλέξαμε συνειδητά να περιφρουρήσουμε. Μα πάνω απ’όλα πιο χαρούμενα. Δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια, δεν εγκαταλείψαμε τη μάχη. 

Είμαστε εδώ γιατί τίποτα και κανένας τους δεν στάθηκε ικανός να μας τελειώσει. Με το ίδιο ασίγαστο μίσος για τους εχθρούς μας και την ίδια περήφανη αγάπη για κάθε συντροφική αγκαλιά που μας περιμένει έξω απ’τα κάγκελα, κραυγάζουμε πως τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται.

Η περιφρούρηση της κατάληψης πίσω από το Χημικό 

Leave a Reply

Your email address will not be published.