Παρέμβαση αντιπληροφόρησης για την μόλυνση της γειτονιάς του Κορδελιού από το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ

Στις 16/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη ανοιχτή συνέλευση- συζήτηση για την μόλυνση της γειτονιάς του Κορδελιού από το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ με την συμμετοχή 25-30 ατόμων. Μετά από την ανάγνωση της εισήγησης της Ανοιχτής συνέλευσης δυτικών συνοικιών ακολούθησε διάλογος και τοποθετήσεις για το πως συνεχίζουμε στον αγώνα αυτό. Αποφασίστηκε να δημιουργηθούν αρκετά προπαγανδιστικά πανό και να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του Κορδελιού και πέριξ πράγμα το οποίο έγινε το Σάββατο παράλληλα με το μοίρασμα κειμένων στην λαϊκή στο πάρκο Σμύρνης. Ανταλλάχθηκαν αρκετές σκέψεις και προτάσεις για επόμενες δράσεις με στόχο την συσπείρωση των κατοίκων, και την ανάδειξη του ζητήματος. Τέλος αποφασίστηκε η συνέλευση αυτή να επαναληφθεί την Κυριακή 13/1 και πάλι σε χώρο στο Κορδελιό. 

Ο κοινός μας αγώνας τώρα ξεκινάει, μέχρι να φύγει και το τελευταίο φουγάρο από την πόλη.

Η ανάπτυξη δυναμικής από τους ίδιους τους κατοίκους που βιώνουν το πρόβλημα είναι ο μόνος πραγματικός παράγοντας που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ αυτών.

This entry was written by terraincognita , posted on Saturday January 12 2019at 08:01 pm , filed under Ανακοινώσεις, Αρχείο, Φωτογραφίες and tagged , , . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php