Πέμπτη 7/4 στις 19:30, Καμάρα: Μικροφωνική-συγκέντρωση ενάντια στον τρομονόμο

Η εξουσία μπορεί να αλλάζει όνομα, χρώμα, στρατηγική και ρητορεία όμως ποτέ δεν αλλάζει ρόλο. Το ελληνικό κράτος σεβόμενο την ιστορική του ταυτότητα, ως ο κατεξοχήν αρμόδιος μηχανισμός επιβολής και ελέγχου, αναδιαρθρώνεται, εξορθολογίζεται και συντονίζεται με άλλα κράτη, με σκοπό την δημιουργία νόμων-εκτρωμάτων που απ’ τη μία θα καλύπτουν νομικά την εγκληματική κρατική και καπιταλιστική αυθαιρεσία και απ’ την άλλη θα αποτελούν το κλειδί για την περαιτέρω άμβλυνση των κοινωνικών εκρήξεων. Ένα από αυτά τα πακέτα νόμων είναι οι αντιτρομοκρατικοί. Η προετοιμασία και η συνεχής αναβάθμιση των νόμων αυτών είναι ένα έργο το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση του κρατικού «νομοθετικού» οπλοστασίου, επιστεγάζοντας την αναβάθμιση των κατασταλτικών μεθόδων του ελληνικού κράτους. Στόχος της εξουσίας, εντός των τειχών, είναι η φυσική και ψυχολογική εξόντωση των πολιτικών κρατουμένων και η απομόνωσή τους από το κοινωνικό σύνολο επιχειρώντας την αποπολιτικοποίηση της επανασταστατικής δράσης . Εκτός των τειχών στέλνει σαφέστατα μηνύματα εκφοβισμού και παραδειγματισμού, όχι μόνο σε όποιον δρα ενάντιά της αλλά και σε όποιον τολμά να το σκεφτεί.

Η επίθεση όμως του κράτους απέναντι στο ριζοσπαστικό κίνημα δεν αμβλύνει τελικώς αλλά οξύνει έναν πόλεμο που διεξάγουμε καθημερινά. Με όπλο την πολυμορφικότητα να επιτεθούμε στο κράτος και το κεφάλαιο. Να συνεχίσουμε τον αδιάλλακτο αγώνα χωρίς καμία ανακωχή, χωρίς καμία συνθηκολόγηση.

Οι νόμοι καταργούνται στα οδοφράγματα

 

Μικροφωνική-συγκέντρωση ενάντια στον τρομονόμο

Πέμπτη 7/4 στις 19:30, Καμάρα

 

κατάληψη Terra Incognita

 

This entry was written by terraincognita , posted on Monday April 04 2016at 07:04 pm , filed under Ανακοινώσεις, Αρχείο and tagged , , , , , . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php